fredag den 8. maj 2015

Vidste du….



Elle style Awards- statuetten:
Er designet af Charlotte Lundgaard. Inspirationen til laurbærbladene i sort sølv udspringer far OLE LYNGGAARD COPENHAGENs ”Midnatsdiadem”. Den spinkle gren er her kombineret med mørkt træ og blankt sølv, som sammen skaber et moderne og tidsløst udtryk. Det er så smukt i sin egnethed og viser hvordan en enkelt lille en gren, en dag kan blive til et stort smukt træ, hvis man bare planter det.


Elle – Vinderen:
Elle prisen blev givet til en person eller flere personer, der i en årrække har ydet en helt ekseptionel indsats inden for dansk mode. Personen skal havde spillet en afgørende rolle for, at sætte danske modetalenter på verdenskortet. Til sidst skal personen stadig arbejde aktivt og målrettet på at fremme dansk mode herhjemme og internationalt.



Den fantastiske nye app:
Under elle style awards blev L´Oréal Paris hyldet i stor stil. Men ikke nok med det , har make-uppen ikke kun indtaget de smukke ansigter, de har også indtaget det teknologiske. Nu tænker du nok, hvordan det og det skal jeg fortælle dig. De har nemlig lavet en virtuel make-up app: Makeyp Genius. Med den kan du prøve forskellige makeup- designs og se hvad der passer dig! Så få styr på stilen og download gratis appen her.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar