mandag den 1. december 2014

Mørkets frembrud

Hey Guys
Solen er  for længst gået ned og mørket har opslugt København. Det kan tydeligt ses, at vinteren er trådt i kraft. Kulden og blæsten river og rusker i en hver morgen, når man endelig tager sig sammen til at stå op og tage skridtet ud, ud af hoveddøren, ud i mørket. Mange ser denne periode som en trist tid. Kan også mærke det på mig selv. Hvordan det påvirker ens humør. Man føler, at alt er gået lidt i stå og man har bare lyst til at ligge under dynen, under varmen og vente på solen kommer tilbage med lys. Men heldigvis, er julen endelig kommet til byen! Lyskæder i hvert eneste træ lyser byen op men al sin glans. Julemusikken bliver højlydt spillet rundt om hvert gadehjørne. Men det er ikke denne musik, jeg vil tage fokus på i denne omgang. For der er også en anden lyd der buldrer i mørket og der er et andet lys, der lyser i natten. For når mørket falder på, kommer nattelivet frem…

Vi er jo alle vilde med at slå os løs og give den gas engang imellem. Det er jo her tiden står stille, her hvor man bare kan komme væk fra den hektiske hverdag. Vi elsker jo alle at gøre os lækre, skille os ud og få opmærksomhed og ja vi pigers store problem er selvfølgelig, at finde det perfekte tøj til den perfekte nat.  Her har jeg selv mikset et par ideer til, hvad jeg ser som det perfekte outfit. Det skal skille sig ud, være sexet, men med en hårdfin grænse, så det ikke bliver for vulgært.


-
Bluse:

Bodystocking:

Kjole:

Er selv blevet helt forelsket i den røde bodystocking fra Ganni og det er helt klart en af mine næste køb her til mørkets frembrud. Den har den her intense røde farve, som både gør det sexet, men også elegant. Det der godt kan gøre mig lidt trist at se er, at der er flere og flere unge piger/kvinder som viser sig med mindre og mindre tøj. Det kan godt være, at man gerne vil vise sig frem, men det behøver ikke, at være på den måde. Vis noget stolthed og vær den der lyser i mørket . Vær den alle vil have, men som ingen kan få og som ingen vil glemme. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar